Valentijn cadeautips

Valentijn cadeautips

14 februari is de datum die hoogstwaarschijnlijk in het geheugen van alle romantici staat gegrift. Op Valentijn laten sommige romantici hun inspiratie de vrije loop, maar anderen zitten ieder jaar op nieuw met hun handen in het haar omdat ze niet weten hoe een geliefde dit jaar te verrassen. Een klassiek Valentijnscadeau zoals bloemen lijkt ons passé, kies dus best voor foto’s. Foto’s zijn altijd leuk om als cadeau te geven aan jouw geliefde. Je kan ze cadeau doen in verschillende vormen. Hieronder vind je enkele leuke Valentijn cadeautips.

Wanddecoratie

Een mooie canvas, forex, foto op plexiglas of poster is een ideaal cadeau om je geliefde terug te laten kijken op alle mooie momenten die je samen hebt beleefd. Daarnaast kan je deze cadeau’s gemakkelijk zelf ontwerpen. Websites als Smartphoto, Albelli, Photobox of Prentu bieden verschillende ontwerpen aan met diverse achtergrondkleuren. Je lief vindt dit hoogstwaarschijnlijk een leuk cadeau en het interieur is bij deze ook nog eens opgeknapt. Twee vliegen in één klap dus.

Fotogeschenken

Natuurlijk zijn er nog enkele alternatieven voor wanddecoratie. Zo kan je jouw vriend of vriendin koffie laten drinken uit een gepersonaliseerde koffietas, laten surfen op de smartphone met een splinternieuwe en gepersonaliseerde smartphonecase. Een andere klassieker die het goed doet is jouw vriend of vriendin verrassen met een ontbijt op bed. Dit lijkt ons echter iets te klassiek, dus waarom geef je er geen gepersonaliseerd kussen bij? Zodat jouw geliefde steeds dicht bij jou is.

Valentijn cadeautips

Instax fotocamera

Nog niet overtuigd met bovenste cadeaus? Dan hebben we voor jou nog een speciale in petto. Je kan jouw leukste momenten simpelweg vastleggen op foto en meteen afdrukken dankzij de Instax Fujifilm camera. Deze camera vind je terug in de meest diverse kleuren. Denk hierbij aan de hippe kleuren roze, geel en blauw of de klassieke kleuren bruint, zwart en wit.

Uit deze Instax fotocamera rolt meteen jouw foto op creditcard-formaat. Dit is een ideaal valentijnscadeau en natuurlijk super handig om mee te nemen op vakantie. Deze coole fotocamera kan je bestellen bij Redcoon.

Na deze leuke tips is het enkel nog een kwestie van eentje uit deze Valentijn cadeautips te kiezen en jouw vriendin of vriend te verrassen.

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *