Besparen op luiers

Besparen op luiers

Pampers zijn onmisbaar in de eerste 3 tot 4 levensjaren van onze kleine ukkepuk en dat zal je ongetwijfeld voelen in de portefeuille van tal van jonge gezinnen. Besparen op luiers lijkt ons dus een goed idee. Hoe? Lees onze tips!

1. Merk of huismerk?

Zoals zowat alle producten hebben verschillende winkelketens en merken hun eigen huismerk. Met een huismerk van een winkelketen bespaar je al gauw 15-20 cent per pamper. Het aanbod aan huismerken is groot dus je kan zelf zien bij welk merk je het meeste kan besparen.

2. Wasbare of wegwerp pampers?

Nog steeds zijn de meeste gezinnen vertrouwd met wegwerpluiers, maar studies toonden aan dat wasbare luiers toch veel goedkoper zijn dan we oorspronkelijk dachten. Ook met het meerekenen van nevenkosten (energie en waspoeder) er bij gerekend. Naast het feit dat ze goedkoper zijn dan wegwerp luiers zijn deze luiers ook milieuvriendelijker en beter voor de huid van het kind. Wasbare pampers zijn volgens ons duidelijk de beste manier om te besparen op luiers.

pampers kopen

3. Vergelijk voor je koopt

De merken Pampers en Huggies zijn met voorsprong de bekendste merken als we het over luiers hebben. Deze luiers absorberen meestal beter en je hoeft geen crèmes en lotions aan te schaffen. Ook hierdoor kan je dus besparen op pampers. Bij deze merken is het interessant om aanbiedingen en deals in de gaten te houden. Bol.com is een website waar je luiers in grote hoeveelheden kan bestellen waardoor je de prijs stevig kan drukken. Als je hier besteld heb je jouw pampers ook al de dag erna in huis.

Volgens statistieken draagt een kind gemiddeld 4500 tot 6000 pampers. Bij een duur merk komt dit al gauw uit op een €80 per maand per kind. Reken maar eens uit wat je dit oplevert gedurende de draagtijd.

 

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *