Beste apps die op je smartphone moeten staan

Beste apps die op je smartphone moeten staan

Het smartphoneseizoen ligt al enkele weken achter ons. Er zijn een heleboel nieuwe modellen op de markt bijgekomen. Dit maakt het de uitstekende periode om een lijst te maken met de beste apps die niet op je smartphone kunnen ontbreken.

Facebook Messenger of WhatsApp

Facebook Messenger of WhatsApp zijn ideale alternatieven voor wie graag via het internet of mobiel netwerk berichten naar elkaar stuurt. Bovendien zijn dit ideale platformen die je kunt gebruiken om snel bestanden of foto’s met elkaar te delen. Beide apps bieden zelfs de mogelijkheid om groepsgesprekken aan te maken zodat je met je hele familie of vriendengroep kunt praten en niemand iets hoeft te missen. Is je smartphone even niet beschikbaar? Dan kun je altijd verder chatten via een laptop of desktop. Mogelijkheden genoeg!

Shazam

Heb je ooit al een goed liedje gehoord op de radio maar wist je niet wie de artiest was of wat de titel van het lied was? Ik zeker en vast! Shazam is dan de ideale oplossing. Laat het lied aan Shazam horen met behulp van de microfoon op je smartphone en je krijgt automatisch titel en artiest van het lied dat wordt afgespeeld. Nu heb je meteen alle informatie beschikbaar.

Spotify

Menuscreen beste apps

Spotify kon uiteraard niet ontbreken in deze lijst met beste apps voor op je smartphone. Download je favoriete liedjes in je bibliotheek of stel zelf leuke playlists samen. Je kunt uiteraard ook gewoon kiezen om een playlist uit te zoeken in het aanbod dat al online beschikbaar staat. Spotify kun je gratis gebruiken, alleen krijg je dan om het halfuur een reclameboodschap te horen en kun je geen liedjes doorspoelen. Hoor je liever geen reclameboodschap en beluister je graag je favoriete muziek ook offline? Dan kun je kiezen om een maandabonnement aan te schaffen.

Online banking app

Verschillende bankinstellingen bieden hun eigen online banking app aan. Dit is enorm handig om snel in contact te kunnen gaan met je financiële instelling bij vragen of om je rekeningen te controleren. Via verschillende apps kun je ook snel en makkelijk je limieten en dergelijke beheren. Daarnaast zijn er ook nog enkel alternatieven als PayPal. Op onze website kon je al enkele tips lezen om veilig online te bankieren, ontdek ze hier.

Candy Crush

Candy Crush hoort misschien niet meteen thuis in de lijst met beste apps voor op je smartphone, maar toch vond ik dat het niet kon ontbreken. Een game op je smartphone hebben kan erg handig zijn wanneer je even een dood moment hebt en niet weet wat te doen, bijvoorbeeld wanneer je op iets of iemand aan het wachten bent. Het doel van Candy Crush is om zoveel mogelijk levels te halen die elk een eigen opdracht hebben. Deze game is enorm populair dus kon zeker en vast niet ontbreken!

Met deze apps word je smartphone dat tikkeltje slimmer en heb je een handvol extra mogelijkheden om te benutten.

Laat hier je reactie achter.