De beste smartphones van het moment op een rijtje

De beste smartphones van het moment op een rijtje

Het is weer najaar. Dit betekent niet alleen dat het kouder wordt maar ook dat er een heleboel nieuwe smartphones op de markt zijn bijgekomen. Wij geven je een lijstje in willekeurige volgorde met de beste smartphones van het moment.

Samsung Galaxy S10+

Samsung S10 beste smartphonesDe Galaxy-series van Samsung mag 10 kaarsjes uitblazen. Dit vierde het merk met het lanceren van drie smartphones in deze line-up, waaronder de Samsung Galaxy S10+. Het scherm is niet alleen prachtig, maar door de afgeronde randen lijkt de hele voorkant bijna uit scherm te bestaan. Verschillend van bij vele andere smartphones deze tijd is dat de Samsung Galaxy S10+ geen inkeping heeft voor de selfiecamera. Deze bevindt zich nu in de rechterbovenhoek. In de onderkant van het scherm zit een vingerafdrukscanner verwerkt, die helaas niet altijd even goed lijkt te werken. Daarnaast beschikt de Samsung Galaxy S10+ over drie camera’s op de achterkant die al je foto’s prachtig kunnen vastleggen.

Apple iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max)

iphone 11 beste smartphonesNatuurlijk kan de Apple iPhone 11-serie niet in dit lijstje van beste smartphones ontbreken. Apple kwam dit jaar meteen met drie smartphones op de markt. De Apple iPhone 11 Pro is op dit moment de beste iPhone. Het grootste paradepaardje van de iPhone 11 Pro zijn de drie cameralenzen op de achterkant. Daarnaast beschikt het toestel over een A13 Bionic-processor die voor geweldige prestaties zorgt. Toch liever een goedkoper toestel? Apple lanceerde dit jaar ook de Apple iPhone 11. Dit is het goedkopere broertje van de iPhone 11 Pro. De prestaties van dit toestel zijn dezelfde dankzij de A13 Bionic-processor. De grote verschillen bevinden zich in de kwaliteit van het beeldscherm: dit is namelijk LCD in plaats van OLED. Daarnaast heeft het toestel twee camera’s in plaats van drie op de achterkant.

Huawei P30 Pro

Huawei p30 pro beste smartphonesHuawei is het volgende smartphonemerk dat dit lijstje met beste smartphones van het moment verder aanvult. De Huawei P30 Pro heeft drie spectaculaire cameralenzen, maar ook de bouwkwaliteit en het scherm weten ons te verbazen. Helaas is de EMUI-software niet even gebruiksvriendelijk als die van Android die op de vorige smartphonemodellen van het merk draaide.

 

 

OnePlus 7T

OnePlus 7T beste smartphonesAls laatste in dit lijstje van beste smartphones maar zeker niet de minste, is de OnePlus 7T. Deze smartphone is een echte uitblinker wat snelheid betreft. Hierdoor zal je op gebied van gebruikerservaring zeker en vast niet worden teleurgesteld. Bovendien heeft de OnePlus 7T ook drie cameralenzen op de achterkant die je helpen met het nemen van prachtige foto’s. Het grote scherm zorgt er bovendien voor dat je volop van elk moment kunt genieten!

 

 

Met deze lijst van beste smartphones van het moment heb je nu een beter idee welke smartphone het best bij jou past. Met deze lijst zul je niet teleurgesteld zijn. Maak je smartphone nog slimmer en ontdek hier welke apps absoluut niet mogen ontbreken op jouw toestel!

Laat hier je reactie achter.