De meest kindvriendelijke Landal Parken

De meest kindvriendelijke Landal Parken

Nog geen plannen voor de komende vakanties? Maar heb je wel zin om er eens op uit te trekken met de kinderen? Dan is een bezoek aan een Landal Park zeker iets voor jou! Meer dan 50 Landal parken zijn er in totaal, maar welk moet je nu kiezen? Om je te helpen bij je keuze maken we een lijstje van de meest kindvriendelijke Landal Parken.

Mooi Zutendaal (België – Limburg)

In de groenste provincie van Vlaanderen ligt het Landal Park Mooi Zutendaal. Er zijn in totaal 197 (wellness)villa’s, bungalows en chalets met een groot overdekt zwembad en openluchtzwembad. Van verveling kan je zeker niet spreken dankzij de speeltoestellen, het klimbos en de airtrampoline. Je kan er samen met de kinderen mountainbiken en het blotevoetenpad ontdekken. Hier vind je alle informatie over Mooi Zutendaal.

kindvriendelijke-landal-parken1

Landal Village les Gottales (België – Ardennen)

Breng je vakantie door midden in de Ardennen en geniet van een fantastisch uitzicht, veel groen en de pittoreske torenwoningen of vakwerkhuizen. Het park Village les Gottales is gelegen op de top van de Mont St. Jacques en is ideaal voor een actieve vakantie met het hele gezin. Boeken kan je doen via deze link.

Landal Esonstad (Nederland – Friesland)

In het waterrijke dorpje Estonstad in Friesland verblijf je in een Oudfriese woning of kan je kiezen voor een moderne terpwoning aan het water. Je vindt er naast 221 accommodaties ook een overdekt zwembad met peuterbad en een Pitch & Putt golfbaan. De kleinsten kunnen knutselen in de Bollo Club terwijl de sportievelingen kunnen kiezen voor een uitdagende watersport. Hier kan je jouw vakantie voor Landal Esonstad boeken

Landal Coldenhove (Nederland – Gelderland)

Een van de meest kindvriendelijke Landal Parken is zeker dat in Coldenhove. Midden in het bos kan je elke dag genieten van de natuur. Bungalow? Of ga je liever kamperen? Toch meer gesteld op wat luxe? Dan kan je ook kiezen voor de luxe safaritent. Kinderen kunnen zich uitleven in het indoorspeelparadijs. Betoverd door dit leuke Landal park? Boek hier je verblijf!

kindvriendelijke-landal-parken2

Landal De Lommerbergen (Nederland – Limburg)

Wat ook hoort tot de meest kindvriendelijke Landal Parken is Park De Lommerbergen. Het is een autovrij park met meer dan 500 bungalows en een subtropisch waterparadijs. Wat moet je nog meer hebben? Waterpret voor jong en oud. Vertoef in de whirlpool terwijl de kinderen de glijbanen en het golfslagbad ontdekken. Verder is er ook nog een kinderboerderij en een indoorspeelplaats. Blijf je langer dan een weekend? Dan is het de moeite om ook eens de omgeving te verkennen waar je huifkartochten kan doen, mountainbiken of het attractiepark Toverland kan bezoeken. Boeken kan je hier doen.

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *