Welkom op de website mijnGezin.be. Op deze website zal je informatie vinden die te maken hebben met jouw gezin en familie. Naast deze informatie bieden we tal van informatie aan voor en over kinderen, gezondheid, geld & wonen, fashion, reizen, vrije tijd, food en sport. we ook omtrent unieke dagprijzen of aanbiedingen. Hier kan je als bezoeker van genieten van interessante blogberichten en dit zonder enige vorm van registratie.

Wij bieden op geregelde tijdstippen interessante blogberichten aan je inspireren.

Door gebruik te maken van de informatie (in welke vorm dan ook) verkregen op onze website mijnGezin.be of onze nevendiensten zoals nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van mijnGezin.be.

Wij kunnen niet garanderen dat alle informatie vermeld op onze website 100% correct zijn. Het is ten alle tijde aan de bezoeker om zelf te controleren of de gegeven informatie 100% klopt. mijnGezin.be is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op onze website. Indien je informatie of een aanbieding zou tegenkomen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen er dan alles aan doen om deze te corrigeren of te verwijderen.

MijnGezin.be verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Indien je een product of dienst aankoopt, dan gelden de voorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. MijnGezin.be verkoopt zelf geen producten of diensten. Wij kunnen ook niet bemiddelen of onderhandelen bij mogelijke problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Het is niet toegestaan om de website mijnGezin.be te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan de bevoegde instanties indien er hier sprake van zou van zijn.

Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2015 tot heden – mijnGezin.be

Laat hier je reactie achter.