Fashion trends 2019: zomereditie

Fashion trends 2019: zomereditie

De zomer is weer in aantocht en zo zijn er ook weer enkele populaire en minder populaire fashion trends die de kop op komen steken. In dit artikel zetten we de fashion trends 2019 op een rijtje die je deze zomer in de kledingwinkels zou kunnen tegenkomen.

De oversized blazer

We kwamen hem reeds vorig jaar tegen bij verschillende mode-blogsters en ook dit jaar is de oversized blazer weer helemaal hot. Hoe breder, mannelijker en meer oversized het blazer-model, hoe beter.

Lila

Deze zomer staat in het teken van lila. Je kan deze trend volledig implementeren door een lila kledingstuk te dragen zoals een leuke broek of rok. Het is ook mogelijk om deze trend wat subtieler toe te passen. Zo kan je een lila-kleurig accessoire, zoals een zonnebril of handtasje, toevoegen aan jouw outfit.
de zomertrends 2019

Satijnen rokken en jurken

Een andere leuke zomertrend zijn de satijnen rokken en jurken. Deze trend staat beter bekend onder de naam “slip dress” of “slip skirt”. We denken dan aan fijne midi en maxi satijnen rokken en jurken die het lichaam op een goede manier in de kijker zetten.

De chunky sandaal

Een trend waar we waarschijnlijk even aan zullen moeten wennen, is de chunky sandaal. Na de chunky sneaker maakt ook de sandaal zijn intrede. We zagen dit model vorig jaar reeds de kop op steken bij Dr. Martens maar dit seizoen vinden we deze schoen ook terug bij de collecties van grote merken zoals Gucci. Hier vind je alvast een toegankelijk paar. Heb je een leuk paar gezien maar zijn de maten Amerikaans? Hier vind je een handleiding om Amerikaanse schoenmaten om te rekenen.

De neon-trend

Een trend die reeds vorig jaar de kop op stak en sindsdien nog niet weg is geweest, is de neon-trend. Dit kan je op een subtiele of minder subtiele manier toevoegen aan jouw dagelijkse outfits. Je kan ervoor kiezen om een neon top te dragen. Indien dit te heftig is voor jou, kan je je beperken tot een neon accessoire zoals een haarelastiek.

zomertrends 2019

Ziezo, dit zijn de fashion trends 2019 waarop ons oog viel. Vele van deze zomertrends zijn “wearable” en kunnen zeker op een subtiele manier worden geïmplementeerd.

Laat hier je reactie achter.