Lenzen bestellen bij Lensonline.be: mijn ervaring

Lenzen bestellen bij Lensonline.be: mijn ervaring

Lenzen online bestellen, snel, makkelijk en goedkoop

Tijdens de werkweek hebben de meesten onder ons weinig tijd en daarom is het ook niet altijd makkelijk om naar een plaatselijke opticien te gaan om tijdig je nieuwe lenzen te bestellen.

Ik bestel de laatste jaren mijn lenzen steeds via het internet, in enkele minuten heb je je lenzen besteld en worden ze verstuurd naar een adres van keuze. Je hebt meerdere betrouwbare shops zoals Lenseo, Hans Anders & Lensworld maar de laatste tijd bestel ik steevast bij Lensonline.be.

Mijn Lensonline.be ervaring

Lensonline: de webshop

Wat betreft het bestellen op Lensonline, de site is overzichtelijk en duidelijk. Je vindt er vele merken en er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen dag-, week- en maandlenzen. Tevens met de handige zoekfunctie vind je snel de lezen die je nodig hebt.

Indien je links en rechts dezelfde ‘sterkte’ van lenzen hebt, pas dan wel op bij het bestellen, aangezien de webshop standaard een hoeveelheid voorziet voor ‘links’ en ‘rechts’, dus let er op dat je per ongeluk niet teveel bestelt.

lensonline-aantal-doosjes

Levering van de bestelling

Je hebt bij Lensonline de mogelijkheid om je bestelling te laten leveren op een adres naar keuze of je kan je lenzen ophalen in één van de vele Lensonline filialen. Hier werken steeds erkende opticiens met de nodige expertise. Je hebt er 120 in België, hier vind je een volledig overzicht van alle filialen.

Beide mogelijkheden heb ik reeds getest en elk hebben ze hun voordelen. Persoonlijk kies ik voor levering bij een Lensonline filiaal indien ik nog lenzenvloeistof of oogdruppels nodig heb, op die manier kan de opticien mij nog wat advies geven + je hoeft geen leveringskost te betalen.

Laat je je bestelling leveren op een adres naar keuze dan moet je uitgaan van een levertermijn van 1 à 3 werkdagen.

Betalen bij Lensonline

Betalen bij Lensonline gebeurt op een veilige en betrouwbare manier, je hebt de mogelijkheid om te betalen met VISA, MasterCard en Bancontact. Heb je gekozen voor je bestelling op te halen in één van de Lensonline.be filialen dan kan je kiezen voor ‘betaling in de winkel’. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat ze geen mogelijkheid aanbieden om met PayPal te betalen.

Conclusie

Ik heb tot heden nog geen enkele slechte ervaring gehad met Lensonline en heb toch al een tiental bestellingen uitgevoerd. De levertijden kunnen wat verschillen maar zijn steeds acceptabel qua termijn. Het enige minpuntje zoals aangegeven is de afwezigheid van PayPal. Maar dit weegt niet op ten opzichte van de vele voordelen, kortom ik ben fan!

Lensonline.be: mijn ervaring

Pluspunten
  • Gigantisch aanbod
  • Mogelijkheid levering bij opticien
  • Voordelige prijzen

Minpunten
  • Geen PayPal

Wil je zelf eens gaan kijken? Klik hier en wij verwijzen je door naar de webshop.

Laat hier je reactie achter.