Leukste series om te bingewatchen op dit moment

Leukste series om te bingewatchen op dit moment

Een gezellige avond niets doen of een hele dag in de zetel hangen wanneer het regent … We doen het allemaal weleens en genieten er elke keer opnieuw van. Wij geven jou hier een lijst met de leukste series van het moment. Bingewatchen gegarandeerd!

Gossip Girl

Met zes seizoenen heb je genoeg materiaal om enkele dagen languit in de zetel te kunnen ontspannen. Gossip Girl is gebaseerd op de boekenreeks van von Ziegesar en gaat over een aantal rijke tieners die opgroeien in New York. Tussen de tieners wordt heel wat geroddeld en die worden allemaal gepubliceerd op de website van Gossip Girl. Iedereen krijgt op hetzelfde moment dezelfde sms met de sappigste roddels.

The Walking Dead

In bijzondere omstandigheden probeert een groep mensen zichzelf te beschermen tegen zombies. Dit brengt natuurlijk de nodige stress met zich mee, wat zorgt voor hoge druk binnen de groep. Kan iedereen elkaar wel vertrouwen? Bijzonder aan deze serie is het gebruik van zombiepersonages zonder het woord ‘zombie’ één keer uit te spreken. Spanning gegarandeerd!

Narcos

Een serie over de drugsbaron Pablo Escobar en de strijd om zijn hele drugsnetwerk plat te leggen. Met drie seizoenen aan kijkplezier vol spanning kon Narcos niet ontbreken in deze lijst met leukste series.

Tablet leukste series

Pretty Little Liars

Vijf vriendinnen die onafscheidelijk van elkaar zijn. Tot plots Alison, de ‘leider’ van de groep, verdwijnt. Jaren later krijgen de vriendinnen vreemde berichten van een zeker A. die op de hoogte blijkt te zijn van al hun geheimen. Kunnen ze uiteindelijk de verdwijning van Alison oplossen en de mysterieuze verzender van alle berichten ontmaskeren?

Orange is the New Black

Piper moet 15 maanden de gevangenis in wegens het transporteren van drugsgeld. In de gevangenis krijgt ze een oranje overall en ontdekt ze de verwonderende wereld van de vrouwengevangenis. Hier is zowel plaats voor vriendschap als voor een strijd. Overleeft ze het in deze harde wereld tussen de vier muren van de gevangenis?

Breaking Bad

Het verhaal van een doodgewone scheikundeleraar met de naam Walter. Alleen zal alles snel veranderen. Zijn vrouw blijkt zwanger te zijn van hun tweede kind en de dokter heeft longkanker bij hem vastgesteld. Zijn toekomst ziet er volgens de dokter niet rooskleurig uit. Om voldoende financiële zekerheid te hebben, besluit Walter met een ex-leerling drugs te beginnen dealen.

Uiteraard is dit een zeer beknopte lijst met enkele van de leukste series die zeer hot zijn op dit moment en waarmee je makkelijk enkele dagen kunt vullen. Het belangrijkste is dat jij iets kunt kijken wat jij leuk vindt en dat je volledig kunt ontspannen. Geniet ervan om eens lekker languit op de zetel te liggen! Daarnaast kun je met jouw laptop of tablet op elk moment genieten van je favoriete series! Toch liever zin om een boek te lezen? Neem dan zeker hier een kijkje en ontdek 10 boeken die absoluut niet op jouw leeslijst mogen ontbreken.

Laat hier je reactie achter.