Mode 2020: trends die je kunt verwachten in de lente en zomer!

Mode 2020: trends die je kunt verwachten in de lente en zomer!

Het nieuwe jaar laat ons ook al dromen over een nieuw modejaar! Neem even de tijd om te kijken wat je in jouw kleerkast hebt liggen voor komende zomer en lente, en doe weg wat je niet langer meer denkt te dragen. Op deze manier heb je meer plaats voor nieuwe kleding in de mode 2020 voor in de lente en zomer. Wees mee met de nieuwste trends en geniet van een lekker dagje (of uitgebreid weekend) shoppen! Twee vliegen in een klap!

Blauw is terug van de partij

Verschillende modehuizen willen de aandacht vestigen op de oceanen en ons aanzetten bewuster om te springen met plastiek. Stoffen die lijken te golven als de zee of prints met een nautisch thema, zelfs stoffen gemaakt uit gerecycleerde materialen zijn van de partij. Daarnaast kun je nooit fout doen met een donkere of lichte tint in het blauw.

Bloemen all the way!

Prints zijn de laatste tijd enorm in trek. Voor deze lente en zomer kunnen de bloemenprints dus zeker en vast niet in jouw kleerkast ontbreken. Veel bekende collecties van beroemde modehuizen laten zich inspireren door de natuur en insecten. Kies vooral voor een romantisch patroon.

Prints mode 2020

Natuur = groen

Het is onmogelijk over de natuur te spreken of ernaar te verwijzen zonder de kleur groen te vermelden. Groen is dan ook zeker en vast aanwezig in verschillende lente- en zomercollecties in de mode 2020.

De kleuren van de zon

Wat is er in de lente leuker dan de eerste zonnestralen op je gezicht laten schijnen? Of in de zomer na een wandeling op het strand genieten van een mooie zonsondergang? In de modewereld zijn de kleuren van de zon dit jaar massaal aanwezig. Rood, oranje of paarse tinten? In je kleurkast zul je hier niets verkeerds mee doen!

Inspirerend nude

Nude mode 2020

Nude is een kleur die vorige zomer al enorm in opmars was. Ook deze lente en zomer is de kleur weer volop van de partij. Nude is niet alleen een mooie kleur maar is bovendien ook nog eens makkelijk te combineren met andere kleuren. Combineer met wit voor een rustige uitstraling of kies zwart voor een stoere look.

Ben je ook benieuwd naar de juiste accessoires? Met verschillende varianten van het stijlvol vissershoedje scoor je gegarandeerd. Daarnaast kies je als tas best voor een klein model rond je middel, of net het omgekeerde een grote XL-bag.

Deze trends voor in de mode 2020 geven je alvast enkele zaken die je kunt verwachten. Wil je weten welk kleurtype jij bent? Lees dan zeker dit artikel en ontdek welke kleuren perfect bij jou passen! Bovendien kun je met onze tips voor wassen en drogen een heleboel geld besparen en je kleren er telkens stralend laten uitzien.

Laat hier je reactie achter.