Must-have: gezellige herfstoutfits

Must-have: gezellige herfstoutfits

De herfstvakantie is eindelijk gearriveerd en voor velen betekent dat een weekje op verlof. Toch blijven sommigen ook gezellig thuis. Terwijl we onlangs focusten op de modetrends voor de herfst 2015, vestigen we nu ook even de aandacht op enkel trends voor binnenshuis. Lees verder en ontdek de gezellige herfstoutfits!

Warme pantoffels

Je komt thuis en het eerste dat je doet is veranderen van outfit, toch? En met warme voeten bijkomen in de zetel, daar kijk je toch een hele dag naar uit? Nu het buiten kouder wordt, komen leuke pantoffels dan zeker en vast van pas. Je vindt leuke exemplaren bij Hema . Bij Rituals vind je dan weer de grofgebreide lichtblauwe Socky sokken, die ook verkrijgbaar zijn in kersenrood.

 pantoffels

De leukste onesies

Nog geen onesie in huis? Dan is het nu de ideale gelegenheid om eentje te bestellen. Er zijn veel online shops die verschillende modellen aanbieden, maar bij Zalando en Asos vind je de leukste en hipste!

Zachte kamerjassen

Wat is er leuker dan na een warme douche of een ontspannend bad in die zachte kamerjas te kruipen? Je vindt ze tegenwoordig in alle kleuren en modellen. Gezellige herfstoutfits online kopen betekent in veel shops ook dat je kan genieten van extra kortingen. Bij Etam vind je bovendien de unieke Sweet Collection met onder meer pyjamas, onesies, slaapkleedjes en fleece pyjamajassen.

kamerjassen

Schattige pyjamas

Toch niet zo’n fan van de badkamerjassen en onesies? Dan kruip je toch gewoon in je favoriete pyjama. Roze, met bloemen, met ruitjes, in fleece of katoen? Je hebt genoeg keuze bij Hunkemöller.

Je ziet het, gezellige herfstoutfits vind je overal. Bestel online en geniet zo zelfs van extra kortingen!

Laat hier je reactie achter.