NBA League pass België

NBA League pass België

Wil je alle NBA wedstrijden live bekijken en ze achteraf opnieuw opvragen? Niets meer missen van je favoriete NBA-team? Dat doe je met een NBA League Pass. Dit is een service die aangeboden wordt door NBA.com.

NBA.com biedt op deze manier alle wedstrijden aan die live uitgezonden worden op ABC, TNT, ESPN en NBA TV.

Van deze service kan je genieten in de vorm van een abonnement. Op die manier kan je in België makkelijk alle wedstrijden volgen van de NBA.

Voordelen van een NBA League Pass

Wat zijn nu de voordelen van een NBA League Pass? Naast het feit dat je alle wedstrijden tot je beschikking hebt zijn er in onze ogen nog 4 grote voordelen:

  1. Wedstrijden in HD: alle wedstrijden worden in hoge definitie uitgezonden en op die manier kan je nog meer genieten van deze prachtige sport.
  2. NBA op alle schermen: dankzij een NBA League Pass kan je alle actie volgen op elk mogelijk scherm. Op je eigen tv’s en op laptop, of dankzij een applicatie op je smartphone en tablet. Heb je een Apple TV, XBOX, Playstation of Chromecast in je bezit? Dan kan je makkelijk de NBA streamen naar één van deze toestellen. Heb je deze toestellen niet? Sluit dan makkelijk je laptop aan op je TV met een HDMI-kabel.
  3. NBA TV: de zender voor de NBA fan, beschikbaar zonder extra kosten als je de Pass in je bezit hebt. Zo kan je leuke, informatieve en originele NBA programma’s bij jou thuis ontvangen.
  4. Statistieken: als echte fan kan je dankzij de Pass makkelijk alle stats, cijfers en analyses op de voet volgen.

Wat is de prijs van zo’n Pass?

Je hebt verschillende mogelijkheden:

NBA league pass in belgië

Korting op je bestelling

NBA.com lanceert op regelmatige tijdstippen een NBA League Pass promotion code, met zo een code kan je een extra korting krijgen op je bestelling van een NBA League Pass. België is niet langer meer afgeschermd van de NBA, als basketbalfan is de Pass een aanrader!

Laat hier je reactie achter.