NBA League pass België

NBA League pass België

Alle NBA wedstrijden live bekijken & ze achteraf opnieuw opvragen. Kortom niets meer missen van je favoriete NBA-team. Dat doe je met een NBA League Pass, dit is een service die aangeboden wordt door NBA.com.

NBA.com biedt op deze manier alle wedstrijden aan die live uitgezonden worden op ABC, TNT, ESPN en NBA TV.

Deze service wordt aangeboden in de vorm van een abonnement en op die manier kan je in België makkelijk alle wedstrijden volgen van de NBA.

Voordelen van een NBA League Pass

Wat zijn nu de voordelen van een NBA League Pass? Naast het feit dat je alle wedstrijden tot je beschikking hebt zijn er in onze ogen nog 4 grote voordelen:

  1. Wedstrijden in HD: alle wedstrijden worden in hoge definitie uitgezonden en op die manier kan je nog meer genieten van deze prachtige sport.
  2. NBA op alle schermen: dankzij een NBA League Pass kan je alle actie volgen op elk mogelijk scherm. Op je eigen tv’s & op je laptop of pc, maar ook dankzij een applicatie kan je op je smartphone & tablet makkelijk naar de NBA kijken. Indien je een Apple TV, XBOX, Playstation of Chromecast in je bezit hebt, dan kan je kan je makkelijk de NBA streamen naar één van deze toestellen. Heb je deze toestellen niet, dan je steeds je laptop aansluiten op je TV met een HDMI kabel.
  3. NBA TV: de zender voor de NBA fan, beschikbaar zonder meer kost als je NBA League Pass in je bezit hebt. Zo kan je leuke, informatieve & originele NBA programma’s bij jou thuis ontvangen.
  4. Statistieken: als echte fan kan je dankzij de NBA League Pass kan je makkelijk alle stats, cijfers & analyses op de voet volgen.

Wat is de prijs van een League Pass?

Je hebt verschillende mogelijkheden:

NBA league pass in belgië

Korting op je bestelling

NBA.com lanceert op regelmatige tijdstippen een NBA League Pass promotion code, met zo een code kan je een extra korting krijgen op je bestelling van een NBA League Pass. België is niet langer meer afgeschermd van de NBA, als basketfan is de League Pass een aanrader!

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *