Sintspiratie, sinterklaas cadeautjes

Sintspiratie, sinterklaas cadeautjes

Hij komt, hij komt… Niet alleen de Sint is in het land maar ook de stress die met deze gebeurtenis gepaard gaat. Stress bij de kleintjes die extra flink moeten zijn, een mooie brief moeten opstellen en ’s nachts een vreemde, oude man in hun huis moeten binnenlaten. Stress bij mama’s en papa’s, oma’s en opa’s die zoals elk jaar de zware taak van de Sint op zich mogen nemen: lieve kindjes mooie Sinterklaas cadeautjes geven. Liefst iets wat op hun brief staat.

Bij ons thuis is de stress vooral voelbaar bij dochterlief die niet weet waar te beginnen en dan maar elk prentje uit elk blaadje knipt en ondertussen al 10 brieven volgeplakt heeft. Dit in combinatie met de gedachte dat hij en Zwarte Piet midden in een nacht bij ons thuis zullen binnensluipen om al dan niet de gewenste cadeautjes te brengen.

De keuze van welke Sinterklaas cadeautjes al dan niet in de schoentjes belanden is uiteraard niet simpel. Gelukkig kan je tegenwoordig op hulp rekenen van speelgoedwinkels. Bol.com heeft een uitgebreid Sint-assortiment samengesteld en vergeet zelfs de brave mama’s en papa’s niet. Bovendien krijg je hier een leuke korting als je min. 4 stuks bestelt.

De Sint hoeft niet per se altijd speelgoed te brengen maar een leuke outfit of een nieuw paar schoenen is ook altijd leuk om te krijgen, vooral voor de kleine dames. Spartoo, een grote webshop voor schoenen speelt hier mooi op in en geeft een leuke korting op de hele kindercollectie. Een uitstapje met je kroost is van onschatbare waarde. Plopsaland is dan zeker een van de leukste Sinterklaas cadeautjes!

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *