Tafeldecoratie voor nieuwjaar

Tafeldecoratie voor nieuwjaar

Met de aankomende feestdagen begin je maar beter op tijd aan al je voorbereidingen. Een daarvan is natuurlijk de tafelversiering. Daar heb je echter veel verschillende opties voor. Ben jij fan van het Scandinavische design of heb je het eerder voor veel glitter en glamour? Wij lijsten hier op welke verschillende accenten je kan gebruiken als tafeldecoratie voor nieuwjaar.

Glitter and glamour

De eindejaarsperiode is een magische tijd en dat gevoel kan je ook tevoorschijn toveren in de huiskamer. Gebruik voor de tafeldecoratie tijdens nieuwjaar dan ook zeker gouden accessoires, glitters en zilveraccenten. Bij bol.com vind je cocktailglazen met een gouden rand terug, Versier de tafel met een grote glitterende sneeuwkristal voor een feestelijk effect en gebruik takjes van een naaldboom voor een natuurlijke touch. Hou de kleuren voor deze stijl sober en ga dus voor beige servetten en een gelijkaardig tafelkleed.

goud tafelversiering

Scandinavisch design

Wie het liever iets stoerder heeft, kan de Scandinavische kant op gaan. Leg hierbij de nadruk op natuurlijke materialen zoals hout. Ga voor een donkerbruin tafelkleed en blauwe accenten in het servies. Gebruik ook hier een stukje groen op de tafel om het natuurgevoel binnen te brengen. Leuke accessoires zijn kaarshouders of kommetjes uit bamboe. Een volledig overzicht vind je hier terug.

tafelversiering nieuwjaar

Romantisch pastel

Zie jij de tafeldecoratie voor nieuwjaar helemaal anders? Dat kan! De romantische zielen onder ons zullen zeker de voorkeur geven aan een meer romantische uitstraling voor hun feesttafel. Alles begint bij de keuze van het juiste servies. Ga voor een echte pastelkleur en kies het Gordon Ramsey Maze Blue servies en bijpassende Iitala Aino Aalto glazen in watergroen. De tafel versieren kan je eenvoudig zelf doen: knip sterretjes uit pastelkleurig papier en kleef deze op een dun stukje karton, maak er door middel van een perforator een gaatje in en steek er een kleurrijk touwje door. Schrijf hier tenslotte de namen van je gasten. Kerstballen op overschot? Plaats deze in een glazen kommetje om de tafel mee te versieren.

nieuwjaar tafelversiering

Laat hier je reactie achter.