Tips voor een verlengd weekend

Tips voor een verlengd weekend

Ook zo’n zin in het verlengd weekend? November staat namelijk voor de deur en dat betekent verlengde weekends! Er zijn natuurlijk heel wat dingen te doen tijdens zo’n lang weekend. Toch vraag je je waarschijnlijk af hoe je deze het best kunt invullen. Sommigen trekken er graag eens op uit naar een grootstad terwijl anderen het een unieke kans zien om wat bij te klussen of in de tuin te werken. Hieronder vind je tips voor een verlengd weekend.

1. Maak een citytrip

Om even te ontsnappen van de alledaagse sleur is een citytrip in het najaar ideaal! Je kan de stad naar hartenlust ontdekken en ontwijkt de grote massa die je in de zomervakantie anders wel tegenkomt. Je kan tot rust komen aan de zee, de Ardennen, de Noorderburen of in Frankrijk. Als je het liever wat verder weg zoekt dan trekt je misschien best naar Boedapest, Reykjavik of Kopenhagen. Deze steden zijn toppers op het vlak van citytrips in het najaar!

2. Bezoek een pretpark met het gezin

Als je liever iets minder geld uitgeeft in jouw verlengd weekend dan is een pretparkbezoek misschien iets voor jou. In België vind je met Walibi, Bellewaerde en de verschillende Plopsa-parken heel wat leuke pretparken. Maar ook het magische Disneyland Parijs is niet zo ver en perfect bereikbaar met de wagen. Daarnaast biedt Disneyland Parijs steeds kortingen aan, die jou zeker zullen interesseren!

3. Klusjes opknappen

Zoals we al zeiden is een verlengd weekend een unieke kans om wat bij te klussen, daar waar het kan. Op de website van Bol.com vind je zeker en vast genoeg materiaal voor aan de slag te gaan. Denk hierbij aan het planten en verplanten van bloemen, heggen snoeien of geef je gazon een laatste verwenbeurt.

4. Re-decoreer je huis

Geen tijd of zin om veel weg te gaan tijdens een verlengd weekend, maar heb je toch graag iets om handen? Misschien kan je dan wel eens gaan shoppen en jouw huis een totaal nieuwe look geven. Bij home24 heb je heel wat decoratiemogelijkheden voor jouw huis. Denk aan canvasdoeken, tafeltjes, stoelen, vazen…

Zoals je zelf merkt geniet iedereen op zijn manier van de welverdiende verlengde weekends: sommigen trekken ergens naartoe, anderen luieren of gaan juist veel sporten, klusjes opknappen in huis, het kan allemaal in een verlengd weekend! Het belangrijkste is dat je met een ontspannen gevoel opnieuw in het (werk)leven duikt!

Laat hier je reactie achter.