Travel gadgets die reizen zoveel makkelijker maken

Travel gadgets die reizen zoveel makkelijker maken

Of je nu gaat backpacken of je gaat op strandvakantie, je valies maken en beslissen wat echt belangrijk is om mee te nemen, is altijd een hele klus. Elke reis opnieuw ben je wel iets vergeten of heb je iets meegenomen wat totaal overbodig was. Hier vind je 6 travel gadgets die je zeker niet mag vergeten en reizen een stuk aangenamer maken.

Vertrek zonder stijve nek

reiskussen travel gadget

Of je nu met de bus, het vliegtuig of de auto op reis gaat, goed kunnen slapen en liggen is een echte must. Natuurlijk heb je in de meeste vervoersmiddelen niet de kans om neer te liggen zoals in je bed en daarom neem je best een reiskussen mee. Zo een reiskussen helpt je nek om niet overbelast te raken en is dus het perfecte travel gadget voor een lange reis.

Elk stopcontact bij de hand

wereldstekker gadget

Niemand gaat nog zonder elektronica op reis en deze spullen moeten dan ook opgeladen worden. Reis je buiten Europa, maak je een citytrip naar Londen of ga je skiën in Zwitserland? Dan heb je een universele wereldstekker nodig. Stop er eventueel nog een powerbank bij voor als je een lange tijd geen toegang hebt tot elektriciteit.

Makkelijk meer plaats in je koffer

Maak je een grote rondreis waar je veel voor moet meenemen, maar heb je te weinig plaats in je rugzak of koffer? Dan kunnen vacuüm opbergzakken de oplossing zijn voor jou. Al je spullen zitten mooi opgeborgen in de zakken en nemen minder plaats in doordat ze vacuüm getrokken zijn! Ideaal voor als je niet alles in je tas krijgt.

Beker op zak

inklapbare beker travel gadget

Een travel gadget dat ook handig is om altijd in je tas te hebben is een opplooibare beker. Deze beker kun je eenvoudig opvouwen en neemt niet veel plaats in. Ook kun je hem hergebruiken en plastic bekers weigeren aangezien je je eigen beker hebt. De beker is handig voor op reis als je geen volledige waterfles wilt meenemen en enkel aan openbare kraantjes kunt drinken.

Houd je tandenborstel proper

Met dit gadget hoef je nooit nog je tandenborstel los in je tas te gooien of ergens op een vieze pompbak neer te leggen. Een harde opbergcase voor je tandenborstel en tandpasta verdient zeker een plaatsje in je valies of tas.

Hygiëne komt eerst

handgel travel gadget

Een travel gadget dat handig kan zijn tijdens het backpacken is handgel. De desinfecterende gel kun je gebruiken zonder water. Tijdens het backpacken heb je meestal geen toegang tot fancy zeep zoals ze in de meeste hotels hebben en moet je toch nog best je handen wassen voor je gaat eten. Met deze handgel kun je overal je handen wassen.

Nu kun je voorbereid op reis vertrekken met de handigste travel gadgets. Enjoy your travel!

Meer tips over reizen vind je hier.

Laat hier je reactie achter.