Twizzy – mijn ervaringen

Twizzy – mijn ervaringen

Voor de mensen die Twizzi niet kennen, Twizzy is een website of een online portaal waar gewone mensen zoals jij en ik vakmannen kunnen zoeken.

Concreet, voeg je te uitvoeren klus toe aan Twizzy en in snel tempo krijg je reacties binnen van vakmannen die de klus kunnen uitvoeren. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken, maar ook dankzij de reviews kan je inschatten of de vakman goed is in zijn vak en of deze of past bij de te uitvoeren klus.

Enkele kenmerken van Twizzy.be:

  • Meer dan 100.000 actieve ‘klanten’
  • Meer dan 8.000 aangesloten vakmannen
  • Veel & informatie reviews

Concreet! Mijn ervaring met Twizzy

Begin dit jaar was ik op zoek naar een vakman die me kon helpen bij het uitbreken van mijn oude keuken en enkele muren. Na het afbraakwerk moest de ruimte ook terug aangekleed worden met onder andere een nieuwe vloer.

Aangezien dit tamelijk snel moest gebeuren kreeg ik een tip van een vriend ‘plaats dat werk op Twizzy’. Ik had nog nooit van Twizzy gehoord maar mede doordat de website door de reviews er heel betrouwbaar uit zag, plaatste ik het ‘zoekertje’.

Bijna onmiddellijk reageerden vakmannen op het zoekertje, aan de hand van de reviews vroeg ik enkele vakmannen om me te contacteren om wat meer in detail te bespreken. Dezelfde dag nog, heb ik een keuze kunnen maken en iets later was de vakman ter plaatse om de werken te starten. Het werk is feilloos uitgevoerd en aan een goede prijs.

Door de onverwachte maar zeer positieve ervaring heb ik nog meerdere werkjes op die manier laten uitvoeren en ik kan enkel zeggen dat mijn Twizzy ervaringen heel positief waren.

Twizzy reviews

Plaats je een zoekertje op de website van Twizzy kijk dan zeker naar de reviews die andere mensen geven over de vakmannen. Op die manier kan je je een goed beeld vormen of een bepaalde vakman geschikt is voor jouw taak!

Wil je zelf eens gaan kijken naar Twizzy, klik dan hier! Aarzel ook niet om je Twizzy ervaringen hier met ons te delen.

Laat hier je reactie achter.