Voedselbox van HelloFresh getest

Voedselbox van HelloFresh getest

Eet je te veel kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt of ga je regelmatig een maaltijd afhalen wegens tijdsgebrek? Daar bestaan oplossingen voor en een daarvan zijn de aan huis geleverde boxen van HelloFresh met verse ingrediënten en gezonde recepten. Wij namen de proef op de som en testten zo’n box uit. Onze HelloFresh ervaringen lees je hieronder.

Bestellen

Boxen bestellen doe je eenvoudig via de website van HelloFresh. Je kan kiezen voor een Originalbox, Veggiebox, Familybox of Ontbijtbox. Je kan deze boxen bestellen via een lidmaatschap (dan krijg je ze iedere week) of bestel een proefbox. Je kan kiezen voor een box van 3 of 5 maaltijden en voor het aantal personen dat jij wilt (1 tot 6 personen).

Wij kozen voor de Familybox die 3 maaltijden bevat (aangepast voor het hele gezin), voor 2 personen en betaalden daarvoor 43 euro.

hello fresh box

Levering

De levering van de box gebeurt telkens op een dinsdag, die vrij te kiezen is. Omdat de levering van onze box viel tussen 18-20 uur en er dan niemand meer op kantoor is, namen we contact op met HelloFresh. Gelukkig was het geen probleem om de box te laten leveren bij een van onze werknemers thuis.

Alle producten zaten netjes verpakt in de box. Naast de producten, zaten ook de recepten, een kleurplaat, een HelloFresh magazine en enkele kortingsbons in onze box. Hier konden we dus al genieten van een zeer positieve HelloFresh ervaring.

hello fresh getest

Aan de slag

Spaghetti bolognese

We besloten om de volgende dag aan de slag te gaan met de producten. Met het bijgevoegde receptenboekje startten we met de eerste maaltijd: spaghetti bolognese met rundergehakt. Deze eenvoudige maaltijd was klaar in zo’n 25 minuten. De grootte van de portie was goed voor 2 personen. Persoonlijk breid ik mijn eigen spaghettisaus graag uit met extra groenten (paprika of wortels), maar daarom was deze versie niet minder geslaagd. Het recept vind je hier.

hello fresh ervaring

Wraps met kipgyros

Een tweede recept dat we dezelfde dag uittestten waren de wraps met kipgyros, babymaïs en yoghurtsaus. Het was de favoriet van de hele redactie en verdween dan ook snel van onze borden. Het klaarmaken duurde amper 20 minuten. Bekijk hier het recept.

hello fresh uittesten

Zuurkool met ananas en rozijnen

De laatste maaltijd van HelloFresh bestond uit zuurkool, ananas, pecannoten, aardappelen, rozijnen en oude kaas. Onze minst favoriete maaltijd uit de box, maar wel zeer verrassend.

Ons verdict

Door onze HelloFresh ervaringen samen te bundelen kwamen we tot de volgende beoordeling. Door de vele groenten en andere verrassende ingrediënten zijn we zeker fan van HelloFresh. De korte bereidingstijd en de lekkere recepten zijn eveneens een pluspunt. Voor wie tijd heeft, is HelloFresh zeker een goede optie. Wie graag voordelig kookt, gaat beter zelf inkopen doen in de supermarkt. We kunnen besluiten dat onze HelloFresh ervaringen positief zijn. Probeer het thuis ook eens en oordeel zelf.

Wens je meer informatie over Hello Fresh, bekijk dan hier de website en test het zelf eens uit!

Laat hier je reactie achter.