Vroegboekkortingen 2016

Vroegboekkortingen 2016

Met de winter en het koude(re) weer in het vooruitzicht, kijken we met z’n allen uit naar de zomer en het bijhorende warme weer. Om zeker te zijn van een warme vakantie en een leuke vakantie zonder zorgen is het de ideale gelegenheid om nu al te profiteren van de vroegboekkortingen 2016 die verschillende touroperators aanbieden. Met een vroegboekkorting kan je goedkoper op reis.

Hoe werkt een vroegboekkorting?

Vakantieaanbieders willen ieder jaar opnieuw zeker zijn van hun inkomsten voor het komende jaar en sluiten daarom bij elke jaarovergang verschillende deals met hoteleigenaars of andere accommodaties. Doordat zij speciale deals sluiten met deze hotels kunnen zij deze doorspelen aan de consument, die hier ook zijn voordeel uit kan halen. Deze speciale kortingen heten in de volksmond vroegboekkortingen.

Het geeft voor de vakantieaanbieder heel wat zekerheid doordat er door de lagere prijs méér mensen een vakantie zullen boeken. Op deze manier hoeven ze geen stunts aan te bieden met nog hogere kortingen om hun aanbod in extremis kwijt te raken.

Waar profiteer je van de vroegboekkortingen 2016?

Tal van touroperators bieden deze vroegboekkortingen 2016 aan. Onder andere Sunjets, Corendon en Neckermann bieden deze vroegboekkortingen aan. Hieronder geven we een overzicht van de belangrijkste kortingen bij de operators.

Sunjets

Bij Sunjets kan je van heel wat voordelen profiteren. Bij Sunjets reizen de eerste duizend kinderen gratis tijdens de vakantieperiode. Een voordeel waar we nog niet veel van gehoord hebben en dus is het belangrijk hier zo snel mogelijk van te profiteren want op is op! Ook als je in april of mei afreist kan je genieten van enkele uitzonderlijke prijskrakers. Zo krijg je onder andere een annuleringsverzekering aan €1 per persoon en een gratis Albelli-fotoboek cadeau om jouw vakantie op papier te laten vereeuwigen.

Neckermann

Ook Neckermann biedt heel wat vroegboekvoordelen aan. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de korting die je krijgt. Ben je bij de snelste 1000 boekers dan krijg je jouw luchthavenvervoer aan slechts €1. Daarnaast krijg je met de kortingscode SUMMER50 tot 17 januari €50 korting. Als je jouw vakantie vroeg genoeg boekt dan kan je kortingen ontvangen tot €325 per persoon en geniet je van €500 korting op jouw volgende vakantie.

Corendon

Ook bij Corendon kunnen de vroegboekkortingen 2016 hoog opgelopen. Je korting kan oplopen tot €1000 korting. Bij Corendon heb je steeds een ruime keuze aan vakanties en ze bieden steeds de laagste prijsgarantie aan. Dit wil zeggen: vind je jouw vakantie elders goedkoper? Dan krijg je het verschil terugbetaald.

Laat hier je reactie achter.

Voeg reactie toe

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. De verplichte velden zijn aangeduid met *